Recept

Snelle vegetarische pasta met tomatensaus

2 personen

15 min.

Diner

Print dit recept

Deel via Email

2 personen

15 min.

Diner

Ingrediƫnten

  • 150gr volkoren spaghetti
  • 1 blik gepelde tomaten (400gr)
  • 250gr cherrytomaatjes
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 bouillonblokje groente
  • 1el oregano (gedroogd)
  • Parmezaanse kaas stukjes

Bereiden

  1. Snijd de ui fijn. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan en voeg de ui toe. Pers de knoflook erboven uit.
  2. Knijp de tomaten in je handen fijn boven de ui, breek in stukken en voeg toe. Dit is de snelste manier, je kan het ook met een vork doen.
  3. Roer, voeg het bouillonblokje en oregano toe en laat pruttelen voor 10 minuten.
  4. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de verpakking.
  5. Voeg de hele cherrytomaatjes toe aan de saus. Dit geeft een lekker effect.
  6. Meng de spaghetti met de saus, rasp er de kaas over.