Recept

Pasta met broccolisaus

2 personen

20 min.

Diner

Print dit recept

Deel via Email

2 personen

20 min.

Diner

Ingrediënten

  • 125gr volkoren fusilli (pasta)
  • 1 stronk broccoli (350gr)
  • 1 el crème fraîche
  • 2el amandelschaafsel
  • 5 stuks (biologische) runderchipolataworstjes

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Snijd de broccoli in roosjes en de steel in kleine stukjes. Kook de broccoli in een bodempje (2cm) water met deksel op de pan in 6 minuten gaar. Pureer met een staafmixer de broccoli in het bodempje kookvocht. Voeg de crème fraîche, peper en zout toe. Meng goed.
  3. Verwarm ondertussen 1 eetlepel olijfolie in een pan. Druk het vlees uit het vel van de worstjes. Bak tot het bruin is en voeg toe aan de saus.
  4. Rooster de amandelen kort in een droge koekenpan lichtbruin.
  5. Meng de fusilli met de broccolisaus. Garneer met de amandelen.