Eurest Food

 

Als cateraar denken we graag met onze gasten mee. Want mensen met een gezondere levensstijl hebben meer energie en presteren beter.

Bewust worden van wat je eet
Met dit programma willen we onze gasten aansporen om gezonder te leven. Dat doen we onder meer aan de hand van maandelijks wisselende ansichtkaarten, receptkaartjes en tafelkaarten. We maken onze gasten ook bewust van hun eetgedrag door op de productkaartjes van alle gerechten de voedingswaarden te vermelden. Zo weten ze wat ze eten.

Elk jaar gezonder
Jaarlijks maken we onze gerechten in elke productgroep op verschillende punten nog gezonder. Bijvoorbeeld door meer vezels en minder zout, calorie├źn of vet te gebruiken. Zo eten gasten elk jaar een beetje gezonder, zonder dat ze het zelf merken.
Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame seizoenproducten, die alleen worden bewerkt als het niet anders kan. Ook beperken we toevoegingen als E-nummers tot het absolute minimum.

Dag, middagdip!
De juiste combinatie van voedingsmiddelen zorgt niet alleen voor een optimale opname van alle vitamines, maar ook voor een meer geleidelijke vertering. Daardoor heb je minder last van een middagdip, wat de productiviteit op kantoor ten goede komt. Bij de samenstelling van onze gerechten houden we rekening met deze optimale combinatie.

Altijd in ontwikkeling
Know Your Food is voortdurend in ontwikkeling. Samen met onze voedingsdeskundigen houden we het programma actueel op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van smaak, gezondheid en creativiteit.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks de lekkerste recepten!

Know Your Food helpt je bij het kiezen van een gezonde maaltijd! Makkelijke recepten en tips om het leven nog wat leuker en gezonder te maken.

Recept bananen dessert Recept bananen groente smoothie